Winkelwagen Geen producten

Game bril en Beeldschermbril

BlueBlock Gamebrillen en Officebrillen

De BlueBlock beeldschermbril is niet alleen voor gamers uitermate geschikt maar ook voor degene die voor hun werk op kantoor vaak uren achter een computerbeeldscherm zitten of gewoon thuis veel op het internet met een Tablet en/of achter de computer zitten.

Voordelen Game Bril en Beeldschermbril

Computers, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Echter worden we daardoor wel blootgesteld aan het blauwe licht dat deze schermen uitstralen met alle gevolgen van dien.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat wanneer u langer dan 2 uur per dag achter een computer of tablet zit dit grote gevolgen kan hebben voor uw gezondheid. Het kan leiden tot vermoeide ogen en uw zicht vertroebeld. Ook kan het leiden tot hoofdpijn, stress en slapeloosheid.
game bril en office beeldschermbril
Wat doet blauw licht met ons?
Blauw licht heeft de eigenschap dat het een signaal aan ons lichaam geeft wanneer we wakker moeten worden. Ook geeft blauw licht ons de impuls dat we moeten eten en het heeft grote invloed op ons metabolisme en stofwisseling.

Gevolgen van teveel blauw licht
Teveel blootstelling aan blauw licht geeft zelfs een verhoogd risico op macula-degeneratie, zeg maar slijtage van het netvlies. Het kan permanent de gezichtsscherpte verminderen.

Game bril en beeldschermbril met BlueBlock bescherming.
Het moge duidelijk zijn het maar beter is om de schadelijke overbelasting door blauw licht te voorkomen. Met onze BlueBlock brillen bieden we u dan ook een optimale bescherming zodat u aan het eind van de dag zich een stuk fitter zult voelen.
Een ander voordeel is dat de glazen tevens ook lichtschitteringen verminderen en het contrast verhogen.


Onze game bril en beeldschermbril is verkrijgbaar met glazen zonder en glazen op sterkte. Ook zijn de blueblock brillen verkrijgbaar als clip-on en als overzet bril. Dat is een bril die u over uw gewone bril heen kunt zet zetten.

game bril en office beeldchermbrilWacht niet te lang met het aanschaffen van de game bril en office bril als u elke dag achter een computer moet werken. Bestel ze vandaag nog bij computerleesbril.com


 

Game Brillen - Office Brillen Zonder sterkte

Algemene Informatie

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software